De beste verneskoene for damer

Våre vernesko og arbeidssko er unisex og kan brukes av både menn og damer. Noen av verneskoene fra Solid Gear er spesielt tilpasset damer – i denne veiledningen deler vi våre beste råd om vernesko for damer.

Sporty vernesko for damer

Sko for damer har vanligvis en smalere lest. Mange av skoene i vår Athletic-serie er noe smalere enn andre vernesko. Det betyr at de ofte kan være et godt valg for damer.

Søsknene Haze Haze Moon og Haze Tellus er populære blant damer. Både Moon og Tellus er lette og komfortable vernesko i sikkerhetsklasse S1P. Den sømløse StarKnit-overdelen gir skoen suveren passform og fleksibilitet. Takket være den fantastiske dempingen kan du gå med Haze-skoene hele dagen uten problemer.

Den superlette verneskoen Cloud 2.0 passer også godt for damer. Cloud 2.0 er en utrolig komfortabel vernesko som er snill mot føttene. En overdel av sterk netting sørger for at denne skoen har god pusteevne, noe som gjør den spesielt velegnet for arbeid innendørs.

Stilige Evolution Black er både sterk og lett. Hvis du må takle glatte flater der du arbeider, sørger sklisikringen for godt feste. Komfort, pusteevne og fleksibilitet er også av topp kvalitet i denne sporty verneskoen.

Vanntette vernesko for damer

Trenger du vannavstøtende sko i arbeidet ditt? Den revolusjonerende verneskoen Revolution er et godt valg. Sikkerhetsklasse S3 sørger blant annet for at hele skoen er vannavstøtende. Skoen er naturligvis også sklisikker og penetrasjonsbestandig, med NANO-tåhette. Takket være en EVA mellomsåle med ETPU får du også topp komfort og energigjenvinning.

Les mer om teknologiene som brukes i våre sko, og slik tar du best vare på arbeidsskoene.