Finn riktig vernesko

Solid Gear tilbyr en rekke vernesko. Denne veiledningen gjør det enklere å finne riktig vernesko for dine behov. Ved å svare på noen spørsmål om arbeidsmiljøet ditt, hvilke egenskaper du trenger og hvilken skotype du foretrekker, så vil du få relevante anbefalinger.

For å sikre at du får optimale egenskaper og beskyttelse fra verneskoene er det viktig at du velger sko som er egnet for de utfordringene du møter på jobb. For eksempel påvirkes valget av om du i hovedsak arbeider utendørs eller innendørs. Varme, kulde og glatt eller ujevnt underlag er faktorer som stiller spesielle krav til fottøyet.

Personlige preferanser er også et viktig ledd i utvelgelsesprosessen. Enkelte foretrekker tradisjonell snøring, mens andre foretrekker løsninger for hurtigsnøring, for eksempel BOA® Fit System. Les mer om teknologiene og materialene som brukes i skoene våre. Av og til ønsker du en lavere sko, mens andre ganger trenger du mellomhøye eller høye sko. Heldigvis er det enkelt å finne den perfekte verneskoen med vår skoveiledning!

Alle skoene våre er unisex, men vi har noen modeller som passer ekstra godt til kvinner. Les våre fem viktigste anbefalinger for komfortable vernesko for kvinner her.