Ofte stilte spørsmål

Vi hjelper deg gjerne hvis du har spørsmål om produktene våre. Hvis du har spørsmål om Solid Gear Footwear og verneskoene våre, kan det hende du finner svarene blant de vanligste spørsmålene. Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt? Ta gjerne kontakt med oss.

Produkter

Hvor finner jeg størrelsesguiden?

Solid Gear sine størrelser kan variere fra produkt til produkt. Derfor har alle skotyper sin egen størrelsesguide. Du finner størrelsesguiden på siden for det relevante produktet. Størrelsesguiden ligger i fanen «Dokumenter», under knappen «Legg i handlekurv».

Hvilken sikkerhetsklasse bør jeg velge?

For å gi føttene optimal beskyttelse er det viktig at du velger sko fra riktig sikkerhetsklasse. Sikkerhetsklassesystemet gjør det enklere å finne vernesko med funksjoner som vannbestandighet, antistatiske egenskaper, penetrasjonsbestandige såler og beskyttende tåhetter. Ta en titt på denne tabellen for vernesko for å finne riktig sikkerhetsklasse for dine behov.

Hvordan velger jeg riktig vernesko for arbeidsmiljøet mitt?

Hvis du er usikker på hvilken vernesko som passer best for deg, kan du ta en titt på skovelgeren. Der finner du anbefalinger basert på dine behov og preferanser.

Er skoene mine vanntette?

Skoens sikkerhetsklasse forteller hvor vanntett den er. Sko fra sikkerhetsklassene S2, S3, S4 og S5 har vannavstøtende overdel. Sko fra klassen S3 som er merket WR, er helt vanntette.

Hvordan bytter jeg Boa Fit System?

Når du får et nytt sett med Boa Fit System, leveres det med en grundig bruksanvisning. Du finner også instruksjoner og videoer på Boafit.com.

Produserer dere vernesko for damer?

Alle verneskoene våre er unisex. Men noen av skoene våre har litt smalere lest, som vanligvis passer bedre til damer. Ta en titt på vår guide for vernesko for damer. Der finner du våre fem mest anbefalte sko for damer.

Har dere vernesko for brede føtter?

Sko i Ahtletic-serien har vanligvis en litt smalere lest. Hvis du trenger vernesko for brede føtter, kan sko fra Trekking eller Tough være et godt valg. Vi kan dessverre ikke anbefale bestemte sko for brede føtter.

Reklamasjon

Hvordan reklamerer jeg på Boa Fit System?

Kontakt oss og be om et reklamasjonsskjema. Fyll ut skjemaet, og send det til oss. Da erstatter vi ditt Boa Fit System helt kostnadsfritt.

For forhandlere

Hva er leveringstiden?

Leveringstiden er 1–3 virkedager.

Hvordan behandler jeg reklamasjoner?

Registrer reklamasjonen i partnerportalen og følg instruksjonene.