SOLID GEAR FOOTWEAR

WIRED FOR PROGRESS

Vi lager sko som får arbeidet til å gå raskere – og mennesker til å vare lenger.

Finn forhandlare

INSPIRERT AV IDRETTSUTØVERE, GODKJENT AV FAGFOLK

Vi finnes for folk som vil yte sitt beste på jobb. Folk som ikke er fornøyde med bare å komme seg på jobb og så gå hjem. Folk som, i likhet med idrettsutøvere, bruker kroppen sin og aldri slutter å forbedre seg,som alltid ønsker å oppnå det beste resultatet. Vi gjør alt vi kan for å lage sko som får disse folkene til å jobbe raskere og lenger.

PIONEREN INNEN ATLETISKE VERNESKO

Arbeid er krevende for føttene. Solid Gear ble startet fordi vernesko ikke trenger å være mursteiner med skolisser på. Med vårt utvalg av atletiske vernesko får du ytelse og kraft selv i de mest ukomfortable situasjonene.

Les mer
image

JOBBEN VÅR BEGYNNER MED Å BLI KJENT MED DIN

Vi forsker på hvordan brukere beveger seg og arbeider, og vi lytter til innspill fra dem. Deretter bruker vi brukersentrisk design til å lage sko som sørger for at arbeiderne alltid kan yte sitt ytterste.

Har du en god idé? Da vil vi gjerne høre om den!

image

VI SLUTTER ALDRI Å JOBBE FOR DET NESTE STORE GJENNOMBRUDDET

Helt siden starten har vi samarbeidet med dyktige teknologipartnere og brukt moderne materialer for å gjøre produktene våre mer bærekraftige, ergonomiske og trygge.

Les mer om teknologiene våre

image

TESTET I LABORATORIUM. GODKJENT I DEN VIRKELIGE VERDEN.

Vi tester og sertifiserer alle produktene våre med omfattende testing både i laboratorium og i den virkelige verden. Vi er aldri fornøyde før vi overgår standarder for sikkerhet og ytelse.

Les mer

Solid Gear logotype

Solid Gear Footwear er en del av Hultafors Group sammen med: Snickers Workwear | Wibe Ladders | Hultafors | Hellberg Safety | Toe Guard | EMMA Safety Footwear | CLC

For mer informasjon om merkene våre, kan du kontakte oss her