SOLID GEAR FOOTWEAR

WIRED FOR PROGRESS

Vi lager sko som får arbeidet til å gå raskere – og mennesker til å vare lenger.

Finn forhandlare

INSPIRERT AV IDRETTSUTØVERE, GODKJENT AV FAGFOLK

Vi finnes for folk som vil yte sitt beste på jobb. Folk som ikke er fornøyde med bare å komme seg på jobb og så gå hjem. Folk som, i likhet med idrettsutøvere, bruker kroppen sin og aldri slutter å forbedre seg,som alltid ønsker å oppnå det beste resultatet. Vi gjør alt vi kan for å lage sko som får disse folkene til å jobbe raskere og lenger.

PIONEREN INNEN ATLETISKE VERNESKO

Arbeid er krevende for føttene. Solid Gear ble startet fordi vernesko ikke trenger å være mursteiner med skolisser på. Med vårt utvalg av atletiske vernesko får du ytelse og kraft selv i de mest ukomfortable situasjonene.

Les mer
image

JOBBEN VÅR BEGYNNER MED Å BLI KJENT MED DIN

Vi forsker på hvordan brukere beveger seg og arbeider, og vi lytter til innspill fra dem. Deretter bruker vi brukersentrisk design til å lage sko som sørger for at arbeiderne alltid kan yte sitt ytterste.

Har du en god idé? Da vil vi gjerne høre om den!

image

VI SLUTTER ALDRI Å JOBBE FOR DET NESTE STORE GJENNOMBRUDDET

Helt siden starten har vi samarbeidet med dyktige teknologipartnere og brukt moderne materialer for å gjøre produktene våre mer bærekraftige, ergonomiske og trygge.

Les mer om teknologiene våre

image

TESTET I LABORATORIUM. GODKJENT I DEN VIRKELIGE VERDEN.

Vi tester og sertifiserer alle produktene våre med omfattende testing både i laboratorium og i den virkelige verden. Vi er aldri fornøyde før vi overgår standarder for sikkerhet og ytelse.

Les mer