Venture 2

BEDRE ENN ORIGINALEN

De fleste oppfølgere er ikke like gode som originalfilmen, ikke sant? Men nå lager jo ikke vi filmer, vi designer sko. Med Solid Gear Venture 2 kan du forvente mer komfort, mer stil, mer energiretur, mer fleksibilitet. Med andre ord, en oppfølger du ikke vil gå glipp av.

Finn forhandlere

DU STÅR ALDRI STILLE. IKKE VI HELLER

For at vi skal holde oss i forkant (og for at du skal holde deg på bena) bygger alle nye sko på samme teknologi og ytelse som sine forgjengere. Venture 2 er utstyrt med PerformFit™ Wrap, en helt ny funksjon fra BOA® Fit System. Den tettsittende passformen gir maksimal støtte for hælen, slik at du kan bevege deg stødig og sikkert gjennom regn, smuss og gjørme. Vi har også oppgradert hele mellomsålen med ETPU for enda bedre demping og energiretur. Fra nå av vil hvert skritt bli lettere og spenstigere takket være de støtdempende egenskapene.

Les mer om Venture 2
1 / 3

BEDRE IDEER. SMARTERE SKO

Innersålen Ortholite®, laget av produksjonsavfall fra resirkulerte yttersåler, gir deg en bærekraftig boost uten at det går ut over funksjon, komfort eller form. Fôret er laget av 100 % resirkulert polyester, og overdelen er i mikrofiber og MATRYX®. Det er et lett, høyeffektivt materiale med svært gode pusteegenskaper som gir bedre luftsirkulasjon, ekstrem slitestyrke og god støtte for føttene dine uansett aktivitet. Yttersålen av gummi, NANO-tåhetten og den myke spikertrampbeskyttelsen gir både sikkerhet og bevegelsesfrihet.

Egenskaper

  • S3S-BESKYTTELSE
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
image

ETPU

Mellomsåle i ETPU sørger for at foten alltid er i kontakt med det slitesterke, lette og elastiske mikropartikkelskummet som lagrer og frigir energi på en svært effektiv måte. Det eneste foten din merker, er at den har det godt, i time etter time og skritt etter skritt. Mindre trykk, god fjæring og maksimal komfort.

Les mer

image

MATRYX®

Ekstra sterk overdel med gode pusteegenskaper som består av aramidfibre og individuelt belagte polyamidtråder. Gir langvarig beskyttelse, fleksibel støtte og optimal slitestyrke

Les mer

Boa Fit System

BOA® Fit System

BOA® Fit-systemet består av tre deler: Et mikrojusteringshjul, en supersterk og lett lisse og lavfriksjonsspor til lissen. Hver unike konfigurasjon er konstruert med tanke på rask, enkel og nøyaktig passform, og støttes av BOA®-garantien.

Les mer