Venture 2

BEDRE ENN ORIGINALEN

De fleste oppfølgere er ikke like gode som originalfilmen, ikke sant? Men nå lager jo ikke vi filmer, vi designer sko. Med Solid Gear Venture 2 kan du forvente mer komfort, mer stil, mer energiretur og mer fleksibilitet. Med andre ord, en oppfølger du ikke vil gå glipp av.

DU STÅR ALDRI STILLE. IKKE VI HELLER.

For at vi skal holde oss i forkant (og for at du skal holde deg på bena) bygger alle nye sko på samme teknologi og ytelse som sine forgjengere. Solid Gear Venture 2 er utstyrt med BOA® Fit System. Utformet for å gi deg enda bedre passform ved å låse hælen og vristen for optimal effektivitet, maksimal støtte og stabilitet. Vi har også oppgradert hele mellomsålen med ETPU for enda bedre demping og energiretur. Fra nå av vil hvert skritt bli lettere og spenstigere takket være de støtdempende egenskapene.

Ler mer om Venture 2
1 / 3

BANEBRYTENDE PASSFORM OG FUNKSJON

Solid Gear Venture 2 er vår første sko som er utstyrt med PerformFit™ Wrap. Denne banebrytende teknologien er basert på omfattende og kvalitetssikret forskning og tilbyr mer enn bare god passform: Den har også enorm betydning for ytelsen. Med en overdel som omslutter hele mellomfoten får du økt stabilitet, bedre kontakt med mellomsålen og en mer effektiv energioverføring. Sammenlignet med et tradisjonell snøredesign gir BOA® PerformFit™ Wrap en jevnere trykkfordeling og bidrar til å optimalisere de øvrige teknologiene i skoen. Slik at du klarer mer og holder lenger.

Les mer om BOA® Fit System

BEDRE IDÉER. SMARTERE SKO.

Ortholite®-innersålen, laget av produksjonsavfall fra resirkulerte yttersåler, gir deg en bærekraftig boost uten at det går ut over funksjon, komfort eller form. Fôret er laget av 100 % resirkulert polyester, og overdelen er i mikrofiber og MATRYX®. Det er et lett, høyeffektivt materiale med svært gode pusteegenskaper som gir bedre luftsirkulasjon, ekstrem slitestyrke og god støtte for føttene dine uansett aktivitet. Yttersålen av gummi, NANO-tåhetten og den myke spikertrampbeskyttelsen gir både sikkerhet og bevegelsesfrihet.

Egenskaper

  • S3S-BESKYTTELSE
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
Boa Fit System

BOA® Fit System

Utviklet for presis og perfekt passform – BOA® Fit System gir deg full kontroll uansett arbeidsoppgave, også i krevende miljøer. Denne prisvinnende og patenterte teknologien består av tre deler: et mikrojusterbart hjul, supersterke, lette lisser og lisseføring med lav friksjon – alt i et sømløst design som gir arbeidsskoene dine optimal passform og ytelse.

Les mer om BOA® Fit System

image

MATRYX®

Ekstra sterk overdel med gode pusteegenskaper som består av aramidfibre og individuelt belagte polyamidtråder. Gir langvarig beskyttelse, fleksibel støtte og optimal slitestyrke

Våre teknologier

image

ETPU

Mellomsåle i ETPU sørger for at foten alltid er i kontakt med det slitesterke, lette og elastiske mikropartikkelskummet som lagrer og frigir energi på en svært effektiv måte. Det eneste foten din merker, er at den har det godt, i time etter time og skritt etter skritt. Mindre trykk, god fjæring og maksimal komfort.

Les mer om ETPU