VENT 2

MAX OUT, KEEP YOUR COOL.

Hvis du er på beina hele dagen, må skoene dine jobbe like hardt som deg. Betyr det at alt er funksjonelt og med kjedelig design?  Heldigvis ikke. Vi utvikler sko som er sikre, lette på føttene og tiltrekkende for øyet.  Med Solid Gear Vent 2 får du overlegen støtdemping og ventilasjon, slik at du kan holde deg avkjølt på beina under hardt arbeid.

Finn forhandlere

SOLID PARTNER

Vi hater kompromisser. Det er ingen grunn til at vernesko må være tunge, ukomfortable og kjedelige for å gi god beskyttelse. Vent 2 er i likhet med tidligere modeller inspirert av joggesko. Skoen er lett, og den er designet med de nyeste funksjonene og teknologiene, slik at du trygt kan bruke skoen til krevende og repetitive oppgaver. Skoen er systematisk testet og har sklisikkert grep, tåhette og S1P for å ta vare på både rygg, knær og føtter.

Les mer om Vent 2
1 / 3

OVERLEGEN VENTILASJON

I tillegg til god passform, komfort og stabilitet har Vent 2 eksepsjonell ventilasjon. Overdelen er laget av det ultralette materialet MATRYX®. Materialet sørger for at du føler deg vel gjennom hele dagen, samtidig som det gir overlegen beskyttelse mot slitasje. For å optimalisere sonene for lufting og kjøling har materialet en unik veving med forskjellig tetthet over hele skoen, og med mindre fôr får du bedre fleksibilitet og slitestyrke. Du får svært god støtdemping, og føttene dine kommer til å takke oss.

Les mer

Funksjoner

  • S1P-BESKYTTELSE
  • BOA® FIT-SYSTEM
  • NANO TOE™-TÅHETTE
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
image

ETPU

Mellomsåle i ETPU sørger for at foten alltid er i kontakt med det slitesterke, lette og elastiske mikropartikkelskummet som lagrer og frigir energi på en svært effektiv måte. Det eneste foten din merker, er at den har det godt, i time etter time og skritt etter skritt. Mindre trykk, god fjæring og maksimal komfort.

Les mer

image

MATRYX®

MATRYX® er tekstildelen som utgjør skoen. Det er sammensatt av syntetiske garn med høy fasthet (polyamid eller polyester) belagt med polyuretan og teknisk garn (aramidfiber, karbon, monofilament osv.) fordelt i ett stykke per sone. MATRYX® og dens ulike serier tilbyr en kartlegging tilpasset behovene og kravene til hvert bruksområde. Denne patenterte teknologien gjør det mulig å redusere antall komponenter med ca. 50 % og unngå så mye som mulig montering av mønsterstykker.

Les mer

image

ORTHOLITE INNERSÅLE

OrthoLite® innersåler er laget av stort sett resirkulerte materialer og setter standarden for god fleksibilitet og ytelse, samtidig som de hjelper oss med å nå bærekraftsmålene våre.

Les mer

Solid Gear logotype

Solid Gear Footwear er en del av Hultafors Group sammen med: Snickers Workwear | Wibe Ladders | Hultafors | Hellberg Safety | Toe Guard | EMMA Safety Footwear | CLC

For mer informasjon om merkene våre, kan du kontakte oss her