SOLID GEAR FOOTWEAR

INTRODUSERER VAPOR 3

Vapor 3 - Perfekte vernesko til alle typer terreng og er tilpasset for håndverkere som krever stabilitet og godt grep enten en er på byggeplassen eller beveger seg i terreng. Overdel i skinn, god passform og en plate av mykt ETPU-skum som gir komfort når dagene blir lange.

image

Vapor 3 Low

Føles som en joggesko, beskytter som en støvel. Vapor 3 Low med Vibram®-yttersåle og BOA® Fit System, har alt du trenger. Designet for å gi støtte og solid grep, samtidig som den har lett vekt.

Produktinformasjon

image

Vapor 3 Explore

Work without limits. Den helt nye Vapor 3 Explore gir deg selvtillit enten du holder deg på veien eller bestemmer deg for å går i uendt terreng på steiner og klipper. En lett vernesko utviklet for stabilitet, godt grep og komfort hele dagen.

Produktinformasjon

image

Vapor 3 Air

Vapor 3 Air gir deg slitestyrke, ytelse og pusteevne for lange arbeidsdager. En myk mellomsåle i EPTU med integrerte doble TPU-gelenker holder deg stødig og komfortabel, mens luftig ventilasjon og slitesterkt skinn holder rusk ute og temperaturen nede.

Produktinformasjon

VAPOR 3 GIR:

  • Komfort til alle arbeidsoppgaver
    Mellomsåle i ETPU, BOA® Fit System og en god passform maksimerer komfort og stabilitet for å gi deg trygghet i arbeidsdagen.

  • Sikkert grep
    En gummiyttersåle i Vibram® med et dypt lug-mønster gir deg trekkraft på våte steiner eller grusveier.

  • Stabilitet
    Kraftig overdel i skinn kombinert med innvendig hælkappe og doble TPU-gelenker i mellomsålen bidrar til å gi en god stabilitet.

image

Vibram®-yttersåle

Vibram®-yttersåle i gummi hjelper med stabiliteten og gir trygt grep enten du klatrer opp en stige eller vasser gjennom gjørma.

Våre teknologier

image

BOA® Fit System

Med en mikro-justerbar skive og en supersterk og lett lisse gir BOA® Fit System en rask og uanstrengt passform med maksimal støtte til hæl. Utviklet for å yte under de tøffeste forhold. Lett på, lett av.

Våre teknologier

image

ETPU

Mykt og slitesterkt ETPU-skum laget av utvidet TPU gir langvarig komfort, energiretur og støtdemping.

Mer om ETPU