Revolution 2 GTX

FEEL FASTER. LAST LONGER.

Vår mest atletiske vernesko er designet for at du skal kunne jobbe raskere og lenger. Solid Gear Revolution 2 GTX holder deg fresh, tørr og trygg på jobben. Full S3-beskyttelse.

Finn forhandler

PRESTER OPTIMALT

Se for deg at du kommer frisk og opplagt hjem fra jobben hver dag. Det hadde vært noe. Men samtidig, en tøff utfordring siden arbeidet vanligvis krever sitt av kroppen. Lange dager på harde gulv gjør at du sitter igjen med verkende føtter etter skiftet. Må det være slik? Solid Gear Revolution 2 GTX leder an i oppdraget vi har tatt på oss for å løse denne utfordringen. Skoen har lav vekt, full EPTU-mellomsåle, gode dempeegenskaper og gir full S3-beskyttelse. Dette gjør at arbeidere kan prestere optimalt takket være en ny kombinasjon av demping, sikkerhet og ytelse.

Les mer om Revolution 2 GTX
1 / 3

KOMFORTABELT SIKKER

Arbeid er krevende for kroppen. Lange dager. Harde gulv. Repetisjoner. Du trenger støtte og langvarig komfort. Og full S3-beskyttelse. Revolution 2 GTX er designet for å gi komfort og sertifisert beskyttelse uten å begrense bevegelsesfriheten.

  • LANGVARIG KOMFORT
  • FULL S3-BESKYTTELSE
  • VANNTETT
Les mer

ENERGIGIVENDE MELLOMSÅLE I ETPU

Mellomsålen til Revolution 2 GTX bygger på ETPU-teknologi. Lav tetthet, ultradempende og svært elastisk.

Dette betyr at Revolution 2 GTX gir demping i hvert trinn og gir god fjæring og energiretur på vei opp. Maksimal komfort og energi i hvert steg = friskere ben gjennom en lang arbeidsdag.

Les mer
image

ETPU

Mellomsåle i ETPU sørger for at foten alltid er i kontakt med det slitesterke, lette og elastiske mikropartikkelskummet som lagrer og frigir energi på en svært effektiv måte. Det eneste foten din merker, er at den har det godt, i time etter time og skritt etter skritt. Mindre trykk, god fjæring og maksimal komfort.

Les mer

image

GORE-TEX®

GORE-TEX® er en tynn, perforert membran. Porene i materialet er 20 000 ganger mindre enn vanndråper, men 700 ganger større en vannmolekyler. Det betyr at membranen slipper gjennom vanndamp, men stenger ute vanndråper. GORE-TEX® er 100 % vanntett og har en svært effektiv funksjon som lar føttene puste.

Les mer

image

ORTHOLITE INNERSÅLE

OrthoLite® innersåler er laget av stort sett resirkulerte materialer og setter standarden for god fleksibilitet og ytelse, samtidig som de hjelper oss med å nå bærekraftsmålene våre.

Les mer

Solid Gear logotype

Solid Gear Footwear er en del av Hultafors Group sammen med: Snickers Workwear | Wibe Ladders | Hultafors | Hellberg Safety | Toe Guard | EMMA Safety Footwear | CLC

For mer informasjon om merkene våre, kan du kontakte oss her