BOA® FIT SYSTEM

KLIKK, KLIKK, KLIKK

Vri på hjulet for perfekt passform.

EN PÅLITELIG TEKNOLOGI

Det er nesten umulig å finne et par Solid Gear-sko som ikke har teknologi fra BOA®. Selskapet har bakgrunn fra snowboard-sporten, der presis passform og maksimal støtte kan gi den lille fordelen som trengs for å slå konkurrentene. Det er denne jakten på topprestasjoner i idretten som har inspirert oss til å bruke de samme høyteknologiske materialene i våre produkter. Vi var først ute med komplett mellomsåle i ETPU i våre vernesko, og Solid Gear Venture 2 har vi utstyrt med PerformFit™ Wrap fra BOA® – en banebrytende teknologi når det gjelder passform og funksjon. Gjennom kontinuerlig innovasjon og sterke partnerskap driver vi bransjen fremover og hjelper deg å prestere på topp.

HVA ER BOA® FIT SYSTEM?

Det er den perfekte måten å justere skoene på. Punktum. Men hvis vi ser ut over de enkelte mekaniske delene – hjulet, lissene og lisseføringen – så er det hele systemet som driver syklister, skiløpere, golfere, løpere og arbeidere fremover. BOA ble grunnlagt i 2001 av Gary Hammerslag, en entreprenør og friluftsentusiast som ønsket å forbedre ytelsen og passformen på snowboardbindingen sin. Ved hjelp av sin kunnskap og erfaring innen medisinske hjelpemidler, og etter utallige tester og prototyper, utviklet han et revolusjonerende system. Det var enkelt, slitesterkt og kunne tilpasses brukeren på en unik måte.

Over tyve år senere er det ikke bare vi som er opptatt av nye måter å «knytte skoene» for å oppnå den perfekte passformen som varer mil etter mil – også andre markedsledende varemerker strekker seg langt i jakten på optimale prestasjoner.

SLIK VIRKER BOA®

Selv om hver enkelt konfigurasjon er spesielt tilpasset det aktuelle produktet, består systemet alltid av tre hovedkomponenter som er utformet for å optimalisere produktets passform og ytelse. Enten det er arbeidssko, joggesko, støvler, hjelmer eller annet.

Selve grunnlaget for det hele er det mikrojusterbare hjulet. Det kan ha ulik størrelse og design, men poenget er hvordan du bruker det til å finjustere passformen. Trykk for å aktivere, vri for å stramme og dra for å løsne. Avhengig av bruksområde er hjulet plassert enten på pløsen i et klassisk snøredesign eller langs sidene i Wrap-konfigurasjoner, som Solid Gear Venture 2.

Deretter har du arbeidshesten BOA® – disse supersterke og ekstremt lette lissene. De består av 49 separate tråder i rusfritt stål av flykvalitet omgitt av et beskyttende nylonlag. I forhold til vekten er de sterkere enn panseret på stridsvogner, så de takler det meste.

Den tredje og viktigste komponenten er lisseføringen med ultralav friksjon. Spesialutviklet for å sikre at lissene glir smidig også når de strammes maksimalt.

Hvert produkt gjennomgår omfattende testing under de mest ekstreme forhold. Og hvis noe skulle skje, har du BOA® livstidsgaranti. Garantien omfatter BOA® Fit System i hele levetiden til produktet som systemet er en del av. Skadet, men ikke ødelagt.

BOA® PERFORMFIT™ WRAP – SOLID STØTTE FOR FOTEN

Passform er én ting, perfekt passform er noe annet. Det er en viktig forskjell. Både for å sikre komfort og forebygging av smerter og skader – og for å bidra til at du kan yte optimalt. Det er derfor vi samarbeider med BOA®. Våre arbeidssko er utstyrt med de nyeste materialene og teknologiene som vi vil at du skal få fullt utbytte av. Og i tillegg kjenne at skoene sitter perfekt.

Som tidligere nevnt, er de fleste av skoene våre utstyrt med BOA® Fit System. Et eksempel er Solid Gear Venture 2 med PerformFit™ Wrap. Systemet er basert på omfattende forskning og er utformet for å gi en jevn justering og trykkfordeling med maksimal låsing av hæl og vrist, også ved arbeid på kne. Wrap-systemet er en virkelig game changer siden den omslutter hele mellomfoten og dermed øker stabiliteten og kontakten med mellomsålen. Og tettere kontakt med utstyret du bruker, gir mer effektiv energioverføring, slik at du ikke bare takler lange arbeidsdager, men et helt yrkesliv.

Når skoen sitter, sitter den. Du slipper også å tenke på irriterende lisser som kan henge seg fast i maskiner. Vri på hjulet og finjuster snøringen enten du har på hansker, bruker én hånd eller er på farten – uten å miste fokus på jobben som skal gjøres. Det kaller vi perfekt passform.