Dette er Solid Gear Footwear

Solid Gear Footwear ble grunnlagt i 2008 og er basert på prinsippet om at vernesko ikke trenger å være tunge støvler. Derfor produserer Solid Gear innovativt fottøy for alle miljøer. I mer enn ti år har våre produkter omdefinert den tradisjonelle verneskoens ytelse, stil og komfort.

Vårt sortiment oppfyller behovene for fotbeskyttelse i ulike arbeidsmiljøer - innendørs og utendørs, i kulden og i ekstrem varme. Solid Gear er overbevist om at det alltid finnes en bedre måte å gjøre ting på, og vi arbeider kontinuerlig for å utvikle den perfekte verneskoen.

Moderne vernesko

Utviklingen av alle nye produkter starter i de mest krevende miljøene – i gruver, i stillas og på fabrikkgulv. Her kan vi utgjøre en forskjell og bidra til at kundene våre får en bedre arbeidsdag. Informasjon som samles inn fra den virkelige verden kombineres med omfattende testing i laboratorier, der vi sørger for at sikkerheten og egenskapene overgår alle standarder.

Kundene våre har alltid det siste ordet. Vi er ikke fornøyde før dere har testet skoene våre grundig i reelle arbeidsmiljøer. Det er vår visjon – prestasjon gjennom innovasjon.

Våre produkter

Egenskaper og komfort er våre viktigste prioriteringer når vi utvikler produkter. Derfor går vi aldri på kompromiss med kvalitet og design. Vi samarbeider med ledende leverandører, som GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System og CORDURA®, for å sikre at produktene våre får de beste egenskapene og den beste komforten.

Ulike miljøer har ulike utfordringer, men behovet for sikkerhet er uendret. Derfor tilbyr Solid Gear et bredt utvalg av produkter for føttene dine. Enten du arbeider innendørs eller utendørs, i streng kulde eller ekstrem varme, finner du det du trenger.

Solid Gear – en del av Hultafors Group

Solid Gear ble en del av Hultafors Group i 2014. Sammen med merker som Snickers Workwear, Hultafors, Wibe Ladders, Hellberg Safety, Toe Guard, Dunderdon, EMMA Safety Footwear og CLC tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter for profesjonelle brukere. Vi har et felles mål: å tilby best mulig funksjonalitet, sikkerhet, beskyttelse og effektivitet på arbeidsplassen.

Snickers Workwear tilbyr et bredt utvalg av arbeidsklær av høy kvalitet, alt fra arbeidsbukser til verktøybelter. Unngå hørselsskader ved å bruke hørselsvern fra Hellberg Safety – aktive hørselsvern med Bluetooth® gjør arbeidsdagen din både tryggere og mer underholdende. Hultafors utstyrer deg med håndverktøy som sager, brekkjern, tommestokker og deres berømte økser. Wibe Ladders produserer stiger og stillaser.